skip to Main Content
Showgruppen Fröken Signe - boka till event, bröllop eller fest! 0739-27 04 76

Nytt år. Nya möjligheteter. Hej 2021!

Många pratar om 2020 som det förlorade året men när vi summerar vad vi hunnit med är det med en go känsla i magen och ett leende på läpparna! 

I arbetsron som blev har vi fått en efterlängtad ny websida. Vi har lärt oss att repa digitalt och vi har skapat två helt nya koncept som vi tror kommer att komma väl till pass även i framtiden. Vi kallar dem ”Signe knackar på” och ”Fredagsboost”. När vi knackar på har vi minst lika roligt som dem vi gästar och det går bra att skicka hem oss som sångogram till den du tycker behöver lite uppskattning. Fredagsboost är en mindre (men skalbar) show som lämpar sig för till exempel kontoret eller avdelningen som behöver extra energi för att orka med och och må bra. Digitalt eller IRL, du väljer och och vi sjunger.

Vi vet att musiken gör gott och under året fick vi även bidra rent fysiskt till en bättre värld genom vår medverkan i Musikhjälpen på Sveriges Radio. Ett par tusen kronor blev det som bidrar till över 30 olika projekt som skapar trygghet, bättre utbildning och hälsa för barn runt om i världen.

Nu är vi nyfikna på vad 2021 har i sin linda och och hoppas att vi ses på en scen eller skärm nära dig. Vem vet, kanske dyker vi snart upp med nya koncept och idéer. Vad tror du t ex om ett digitalt bröllop? Håll utkik…

Läs mer om Fredagsboost här

Boka oss här.

Ett fröjdefullt, gott, nytt år till er alla!

This Post Has 0 Comments

Skicka en hälsning!

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back To Top