skip to Main Content
Showgruppen Fröken Signe - boka till event, bröllop eller fest! 0739-27 04 76

En varm, musikalisk och humoristisk julshow på distans

Ge personalen en energiboost och tacka för ett utmanande 2020 med vår digitala julshow
– 45 minuters julglans med showgruppen Fröken Signe och Improverket.

En fin och nära stund tillsammans fylld med klassisk julkänsla som blandas med humor. För att skapa gemenskap och delaktighet showar vi via Zoom (eller liknande tjänst) och blandar showen med quizz och en gästchatt som gör att ni kan vara med och bestämma vad som händer på scen. Allt kan hända och varför bara ställa in när man kan ställa om.

Säkra julkänslan och ge din personal en riktigt fin avslutning på året!

Vi skräddarsyr showen med mycket värme och glädje. Vi producerar showen tillsammans med proffs inom ljud, ljus och teknik för digitala sändningar för att säkerställa att sändningen flyter på och att alla som vill ska kunna delta eller bara njuta tillsammans.

För offert och bokning: info@frokensigne.se

Improverket – En av Sveriges mest etablerade improvisationsteatrar.
På sin egna teater Kvartersscenen 2Lång i Göteborg, har man med sin ensemble bestående av frilansande skådespelare och musiker underhållit sin publik i över 10 år. Improvisationsteater är en konstform där ingenting repeteras eller skrivs i förväg, utan allt föds i nuet. Med mycket humor, energi och uppriktighet skapas föreställningar som en bara kan upplevas en enda gång.

Improverket ger er denna dag en underhållande stund, där vi med värme och humor skildrar er arbetsplats. Eftersom allt är improviserat, så det blir en helt unik show bara för er som lockar till skratt och igenkänning.

Improverket
www.improverket.se

This Post Has 0 Comments

Skicka en hälsning!

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back To Top