skip to Main Content
Showgruppen Fröken Signe - boka till event, bröllop eller fest! 0739-27 04 76

Fröken Signe är allt från finstämda visor till rock´n roll!

Vill Ni ha fantastisk stämsång, ösig rockshow, finstämd bakgrundsmusik, ett förstklassigt luciatåg eller schlagerhits på löpande band?

Då är Fröken Signe det Ni söker.

Jul med Fröken Signe

Julstämning på det sätt som passar er bäst.

NYHET!

Ge personalen en energiboost och tacka för ett utmanande 2020 med vår digitala julshow. 45 minuters julglans med showgruppen Fröken Signe och Improverket.

Vi skräddarsyr showen med mycket värme och glädje. Vi producerar showen tillsammans med proffs inom ljud, ljus och teknik för digitala sändningar för att säkerställa att sändningen flyter på och att alla som vill ska kunna delta eller bara njuta tillsammans.

För kommande coronafria år:
Vi underhåller också det lilla intima sällskapet som vill ses på jullunch eller bara för att fira med avdelningen. Passar även den större gruppen som vill träffas tryggt och känna gemenskap.

Välj fritt och skräddarsy julavslutningen. Fröken Signe lägger upp showen efter era förutsättningar och önskemål.

Fredagsboost på jobbet

Fira in helgen med Fröken Signe till fredagsfikat!

Unplugged – på behörigt avstånd – eller digitalt.

Behöver du och kollegerna en riktigt bra avslutning på veckan? Boka en härlig fredagsshow till fikat, med hög sjunga-med-faktor. Visst är ni alla värda en energiboost?

PS. Perfekt till Oktoberfest, Halloween, eller när andan faller på.

Fröken Signe ♥ Jörgen Sundström

I en taktfull symbios lever Fröken Signe med världens kanske bäste gitarrist, om vi själva får sitta i juryn 🙂

Sida vid sida har vi underhållit vår publik under tio års tid. Jörgen Sundström/zooloproject följer varje väntad och oväntad rörelse och tack vare honom blir varje show unik. Finstämt tar han oss igenom visor för att i samma sekund få oss att känna att vi har ett helt storband i ryggen. Fyra stämmor tillsammans med hans helt egna spelstil kan också få publiken att stå på stolarna och tro att vi har bjudit upp AC/DC som sällskap på scen.

Jörgen har en egen fanclub som följer oss när vi spelar offentligt och de tröttnar aldrig på att lyssna på hur han fått in sju mikrofoner i sin låda på magen, en för varje sträng. Ja, precis. Hans gitarr är precis lika unik som han själv och vi är galet förtjusta i att spela tillsammans med honom.

Back To Top